• 015 – 200 2160

Adviesgesprek inplannen
Websites & webshops2021-02-04T16:45:57+01:00
Dé online oplossing

Websites & webshops

De belangrijkste online tool waar uw klanten informatie kunnen krijgen over uw bedrijf of product kunnen kopen.

Plan een gratis adviesgesprek

Een website die wat oplevert

Is uw onderneming klaar voor een professionele website? Of is uw huidige website toe aan verbetering? Ons team van designers, programmeurs en SEO-specialisten is dagelijks bezig om de beste websites te creëren. Behaal uw online doelen door middel van een digitale transformatie in de vorm van een website.

Bij Nano Web hebben we een oneindige passie voor online marketing. Klinkt cliché, maar bij ons staat de klant echt centraal. Onze werkethiek is ongekend en we werken volledig toegewijd aan elk project om de beste resultaten te leveren.

Website met functionaliteiten

Waar u ook van droomt, wij kunnen het realiseren bij Nano Web: een winkelwagensysteem, een aanvraagformulier met CRM-koppeling, een live-chat en meer. Wij kunnen (bijna) alles implementeren in uw website.

Standaard zijn een groot aantal functies inbegrepen bij het laten maken van een website.

Succesvol online met uw onderneming

Meer leads, klanten en naamsbekendheid zijn de bijwerkingen van een professionele website. Bij Nano Web zijn we resultaatgedreven en nemen we geen genoegen met minder.

Een professionele website die voor u werkt

  • Resultaat gedreven website met focus op leads en sales

  • Responsief ontwerp (mobiel, tablet & desktop)

  • Oplevertijd binnen één maand

  • Functionaliteiten inbegrepen zoals contactformulier, slider en meer

  • Vormgeving volledig op maat

  • Onbeperkt aantal correctierondes

  • Getest op gebruikerservaring

Ja, ik wil een gratis offerte

Deze ontvangt u binnen 24 uur!

Vragen waar wij nu gelijk antwoord op kunnen geven

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?2020-11-22T22:08:58+01:00

Gemiddeld doen wij er drie weken over om een volledige website op te leveren. De oplevertijd kan verschillen door factoren als de grootte van de website of op maat gemaakte functionaliteiten.

Wat gaat een website of webshop bij jullie kosten?2020-11-25T22:39:39+01:00

Wij vinden transparantie heel belangrijk. Een website laat u al maken vanaf €2500,00 ex. btw en een webshop voor €3250,00 ex. btw. Speciale functionaliteiten of andere op maat oplossingen hebben een meerprijs.

Komen er nog andere kosten bij naast de bovengenoemde prijzen?2020-11-22T22:15:32+01:00

De genoemde prijzen voor een website en webshop zijn een eenmalige betaling.

Bij Nano Web heeft u de mogelijkheid om een hostingpakket met domeinnaam af te sluiten. Ook kunt u kiezen voor een onderhoudspakket, zodat wij uw website beheren, updaten en inhoudelijk aanpassen. Beide pakketten zijn optioneel en kosten €15 ex. btw per maand.

Wordt mijn nieuwe website goed vindbaar in Google?2020-11-22T22:20:07+01:00

Al onze projecten worden gebouwd in WordPress en zijn standaard goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Naast technische factoren is de inhoud van uw website belangrijk. Tijdens het bouwen van een website helpen wij u graag met het maken/schrijven van content die goed werkt in Google.

Naast standaard optimalisatie bieden wij ook Google-pakketten aan. Deze pakketten zorgen voor een betere positie in Google. Deze pakketten bestaan uit een aantal activiteiten die wij uitvoeren zoals content creatie op basis van zoekwoorden en linkbuilding. Bekijk hier onze pakketten.

Wat moet ik allemaal regelen voor de bouw van mijn website?2020-11-22T22:30:30+01:00

In principe hoeft u zelf heel weinig te doen. Wij beginnen het project met een ontwerpfase, waarbij we uw wensen en doelen verwerken in een ontwerp. Ook regelen wij de domeinnaamregistratie en webhosting. Gedurende het gehele bouwproces zullen wij een aantal keer bij u aankloppen voor informatie en feedback. Lees hier meer over ons werkwijze.

Kan ik mijn website zelf makkelijk aanpassen?2020-11-22T22:32:39+01:00

Ja, zeker! Onze websites bevatten een beveiligd paneel, waar u zelf de website kunt beheren. U heeft toegang tot alle pagina’s en kunt zo zelf teksten, foto’s en pagina’s wijzigen. Het is een makkelijk systeem en wij leggen het u graag uit.

Oké, ik wil een nieuwe website! Hoe beginnen we?2020-11-22T22:34:03+01:00

Goed om te horen! Neem vandaag contact met ons op en wij plannen meteen een afspraak met u in. Dat kan bij ons op kantoor of telefonisch, wat u het fijnst vindt. Wij leggen u tijdens dit gesprek uit hoe het bouwproces precies in elkaar sterk en maken samen met u een plan.

Waarom Nano Web voor uw project?

Wij staan echt altijd klaar voor onze klanten. Wij houden de communicatielijnen kort, zo werken wij het effectiefst. U kunt ons altijd bellen, Whatsappen of mailen. Belt u tijdens kantoortijden, dan heeft u gelijk een van onze teamleden aan de telefoon.

Elke onderneming is anders en heeft een unieke aanpak nodig. Wij denken samen met u mee in allerlei facetten van online marketing om uw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Zelfs na oplevering van uw website of project.

Wij zijn transparant over onze prijzen. Bij ons betaalt u eerlijke tarieven, die in vergelijking met concurrenten ook voordelig zijn. U krijgt vooraf een definitieve prijs, zodat u weer waar u aan toe bent.

Online marketing consultant

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Gratis offerte ontvangen
015 – 200 2160

Bekijk ons portfolio

Geen woorden, maar daden. Krijg een impressie van de kwaliteit van ons werk.

Sandoors

Website

Bekijk website

Open Monumentendag

Website

Bekijk website

Hoorn Bouw

Website

Bekijk website

Bekijk alle statistieken

Wij koppelen uw website aan Google Analytics zodat u op elk moment de bezoekersstatistieken kunt inzien. Nu ook via een handige app.

Traffic

Inzicht in prestaties

Presteert uw website naar behoren? Bij Nano Web krijgt u inzicht in belangrijke zaken zoals bouncepercentage, sessieduur en conversie.

Sales Chart

98%

Klanttevredenheid

Wij gaan door tot perfectie. Dat is onze klanten ook opgevallen.

#1

Snelst groeiend

webdesign bedrijf in Delft met nog steeds dezelfde voordelige tarieven.

110+

Ondernemingen

geholpen met een website, webshop of online campagne.

“Wij zijn erg blij met onze nieuwe webshop voor onze bloemenzaak. Nano Web heeft deze zeer gebruiksvriendelijke site voor ons ontwikkeld. Regelmatig willen we nieuwe producten toevoegen of dingen wijzigen. In no time is dat dan geregeld.”

Ed Kalders

Kalders Bloemen

Tijd voor de volgende stap?

Het begint met een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

“Nano Web heeft mooi werk geleverd. Ons contactpersoon is altijd goed bereikbaar voor vragen, suggesties en extra’s. Hij denkt duidelijk met je mee en geeft advies over wat het beste werkt. Nano Web is zeker een aanrader!”

Erdal

Eigenaar Roos Wonen

Ashwin

Online marketing consultant
(+31) 15 – 200 2160
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een gesprek