Drukwerk-startpakketJouw drukwerk op maat gemaakt door onze professionals

Kom je er even niet uit?

Ons drukwerk-Startpakket bevat alle benodigde producten die jij als startende ondernemer nodig hebt om een vliegende start te maken. En daarbij gaan we nog een stap verder. Door onze professionele aanpak zorgen wij dat je een goede start maakt, hiernaast krijg je ook advies ter verbetering van jouw offline zichtbaarheid.


Startpakket:
Visitekaartjes*
Flyers*
Uniek ontwerp
*500 stuks
Gratis advies

Extra opties:
Folders
Logo's
Banners
Raamstickers
Posters
Eenmalig € 295,-

Hiernaast mag je ons altijd bellen om advies te vragen omtrent drukwerk. Dit doen wij om jou te helpen met het verbeteren van offline marketing.

Drukwerk-startpakket aanvragen
Drukwerk-startpakket:
Ons drukwerk-startpakket zorgt ervoor dat je compleet voorzien bent om te kunnen beginnen met het promoten van jouw website en/of winkel. Daarom is het startpakket echt een aanrader voordat je geavanceerde promotiematerialen gaat aanschaffen. In het startpakket krijg je de allerbelangrijkste promotiematerialen die nodig zijn bij het begin van elke onderneming, namelijk visitekaartjes en flyers. Van elke van deze producten ontvang je standaard 500 stuks.
Interview t.b.v te kiezen stijl & inhoud
In het Drukwerk-startpakket starten we met een (telefonisch) interview waarin we jouw bedrijf en diensten beter leren kennen. Hiermee kunnen we beter bepalen wat voor stijl en inhoud mogelijk effectief kunnen zijn en waar we ons op kunnen richten.
Drukwerk content
Over de inhoud van jouw promotiemateriaal hoef je verder geen zorgen te maken. Aan de hand van de interview proberen wij te achterhalen wat de benodigde inhoud moet zijn en worden de promotiematerialen volledig van passende inhoud voorzien. Maar daarbij houden we er ook rekening mee dat de tekst ongetwijfeld prettig moet zijn voor potentiële bezoekers.
Extra opties
Naast de standaard inbegrepen producten, kun je het startpakket uitbreiden met onze extra opties of deze afzonderlijk aanschaffen. Denk hierbij aan folders, banners, logo's, raamstickers en posters.​ Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Gratis advies
Meeste bedrijven geven je amper of zelfs geen advies over passend drukwerk. Bij Nano Web gaat dat anders. Je wordt voorzien van gratis advies omtrent uw huidige of toekomstige promotiemateriaal. Neem hier contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het toepassen van de juiste promotiemateriaal is ook een effectieve manier om unieke bezoekers naar jouw website of winkel te trekken. Bovendien maak je aan de hand van onze promotiematerialen een goede indruk op jouw klanten.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen