Drukwerk design en productie

Voor al uw promotie materiaal met uitzonderlijke ontwerpen en hoogwaardige printkwaliteit.

Plan een adviesgesprek
  • Visitekaartjes, flyers, folders en meer

  • Ook professionele productie voor beurzen

  • Voordelige tarieven in alle oplages

Erg tevreden met mijn flyers, visitekaartjes, raamstickers en de tempo van oplevering.

Nadeem

Eigenaar Kapsalon Azin

Ashwin

Nano Web consultant

Uw drukwerk vandaag nog laten maken

Benieuwd naar onze scherpe tarieven?

015 – 200 2160

Het complete plaatje

Niet alleen inzetbaar voor online marketing, maar ook uw gehele drukwerk behoefte.

All-round design bureau

Met Nano Web haalt u een all-rounder in huis. Wij begrijpen dat een onderneming meer nodig heeft dan alleen een website. Samen met onze designers realiseren wij dagelijks allerlei drukwerk projecten.

Wij kunnen uw complete huisstijl creëren, of gewoon een simpele visitekaartje, flyer of brochure. Geen project is te klein of groot.

Outdoor reclame

Een actie of uw bedrijf lokaal promoten? Bij Nano Web verhuren wij een reclame aanhanger met op maat gemaakte reclame doeken. Ideaal om de aandacht te trekken op specifieke locaties.

Naast een aanhanger kunnen wij u voorzien van meer professionele drukwerk producten zoals beurswanden, banners, gevels en meer.

Complete huisstijl
laten maken

Een huisstijl geeft uw onderneming een identiteit. Unieke grafische uitingen op web, print en kantoorartikelen.

Aantal voorbeelden van huisstijldragers

Huisstijl wordt vaak gelinkt aan de begrippen identiteit en imago. De identiteit van een bedrijf of organisatie staat voor het beeld dat een bedrijf van zichzelf wil vestigen, het bedrijfsentiteit. De huisstijl beschrijft en beheert de middelen die het bedrijfsentiteit uitdragen.

Het imago staat voor het beeld dat het publiek van de organisatie heeft. Identiteit en imago van een organisatie willen nogal eens van elkaar verschillen. Door het uitdragen van een positieve identiteit kunnen organisaties hun imago gunstig beïnvloeden.

Het is voor een organisatie van belang dat in alle uitingen een herkenbare stijl terug te vinden is.  Vaak wordt bij een huisstijl uitsluitend gedacht aan een visuele stijl, zoals een logo, een kleurenpalet, iconen en fotografie. Maar een goede huisstijl gaat veel verder; het gaat over álles dat jouw merk tot leven brengt.

Wat zijn de belangrijke elementen van een huisstijl?

  • Beeld- of woordmerk (logo)
  • Schrijfwijze naam
  • Typografie
  • Gebruik van zwart-wit en kleuren
  • Vaste verhoudingen in formaat, vorm en contrast
  • Papier- en materiaalkeuze

Bij het maken van producten met uw logo moet met deze aspecten rekening gehouden worden. Alle huisstijldragers moeten bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

Bij Nano Web kunt u terecht voor een huisstijl pakket die bestaat uit een logo, visitekaartjes, website, briefpapier en visuals voor Social Media (zoals Facebook, Instagram etc.)

Het is uiteraard ook mogelijk om meer huisstijldrager (producten) te laten ontwikkelen zoals flyers, pennen, enveloppen en meer.

Tijd voor de volgende stap?

Het begint met een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact op.

“Nano Web heeft mooi werk geleverd. Onze contactpersoon is altijd goed bereikbaar voor vragen, suggesties en extra’s. Hij denkt duidelijk met je mee en geeft advies over wat het beste werkt. Nano Web is zeker een aanrader!”

Erdal

Eigenaar Roos Wonen

Ashwin

Online Marketing consultant
(+31) 15 – 200 2160
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een gesprek