Skip to main content

Wanneer u van plan bent een website voor uw bedrijf of organisatie te maken, is de eerste vraag hoe u deze daadwerkelijk online krijgt. Dit kan intimiderend aanvoelen als u nog nooit met een webontwikkelaar of -ontwerper hebt gewerkt. Met zo veel opties die er zijn, is het moeilijk om te weten wat voor u geschikt is.

Vraag u om te beginnen af wat u hoopt dat er gebeurt als uw website online staat. Wilt u dat mensen uw website vinden en contact met u opnemen? Wilt u dat mensen iets online bestellen? Wilt u dat mensen zich aanmelden voor uw e-mail nieuwsbrief? Of wilt u gewoon een plek waar u uw werk kunt laten zien? Nano Web kan je helpen het doel van je website te formuleren.

Wat in het verleden werkte is misschien niet de beste keuze voor de toekomst. Veel organisaties hebben websites die alleen goed werken op desktop computers, maar veel potentiƫle gebruikers bezoeken websites nu op hun telefoons en tablets. Misschien wilt u ook overwegen om de aanwezigheid van sociale media onderdeel te maken van uw websitestrategie en hoe dit past bij uw algemene branding.

Wij beschikken over hulpmiddelen die ons kunnen helpen ervoor te zorgen dat uw nieuwe website er op alle apparaten goed uitziet, door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het responsive maken van een website.

Het maken van een website vergt veel tijd en enige ervaring. Mocht je deze klus toch liever uitbesteden, Nano Web kan je online website maken of helpen bij de bouw van je website. Door onze jarenlange ervaring met het maken van websites en het krijgen van bezoekers, weten we wat we doen en gaat alles een stuk makkelijker. Omdat we ook weten dat niet iedereen hetzelfde budget heeft voor een gloednieuwe website, hebben we voor iedere soort website aparte tarieven.

[vc_single_image image=”9778″]