Alexander Vermeer
Alexander Vermeer
11:14 10 Feb 21
Onlangs heeft Nano Web onze nieuwe site van Brabantoor ontwikkeld. Het is een fijne samenwerking waar snel gereageerd werd op alle wensen. Dankzij de opbouw hebben we meer traffic en prospects gekregen door Nano Web.
Renate Staalman
Renate Staalman
09:08 16 Nov 20
Wij zijn zeer tevreden over onze website ! Hierdoor hebben wij zoveel meer bereik en daardoor ook veel meer klanten binnen gehaald.Ashwin is ons contact persoon en staat altijd klaar om ons te helpen. Wij krijgen heel veel complimenten over de site, het werkt allemaal heel makkelijk en mensen kunnen ons snel vinden !
Ronald nouse
Ronald nouse
18:24 09 Nov 20
Fijne gasten! Wij werken nu al 2 jaar met ze samen en dat is niet voor niks. Ze denken graag met je mee en werken snel. En laat dat nou net voor een steeds veranderende webshop heel belangrijk zijn!
Elias Mar
Elias Mar
14:09 05 Nov 20
He created my website and it is amazing!Highly recommend!
Illeh Hchilaf
Illeh Hchilaf
07:13 22 Sep 20
Goed meegedacht en after service is ook goed
Sander Weerheim
Sander Weerheim
06:00 22 Sep 20
Nanoweb heeft onze website keurig voor elkaar gemaakt. Nanoweb is door gegaan tot wij 100% tevreden waren en wij zijn ons er van bewust dat wij niet de meest eenvoudige klant zijn. Zeker een aanrader.
Nayim Gonul
Nayim Gonul
19:04 05 Aug 20
Roos Interiors B.V. Den-Haag
Roos Interiors B.V. Den-Haag
12:25 30 Jun 20
Nano web heeft mooi / strakke werk geleverd. Onze website is klaar, ook was onze contact persoon altijd goed bereikbaar voor vragen, suggesties en extra's. Hij denkt duidelijk met je mee en geeft advies over wat het beste werkt. Voor advies kunnen jullie kijken naar onze website Nano Web zeker een aanrader!
Verkeersschool Diosa
Verkeersschool Diosa
12:08 24 Jun 20
Wij zijn zeer tevreden over de website die Nano Web voor ons heeft gemaakt.Onze contactpersoon is Ashwin. Je kan bij hem terecht voor al je wensen. En mooiste van alles is, dat hij met je meedenkt voor de beste resultaat. Ook het beveiligen van je website is een eitje voor hem.Hartstikke bedankt.
erdogan balo
erdogan balo
11:43 23 May 20
Hele professioneelst op zijn werk en altijd goede kwaliteit daarnaast komt altijd afspraken na Beste👌
Bistro West
Bistro West
11:30 17 Apr 20
Erg blij met onze website. De mannen van nanoweb denken creatief mee, waardoor er een beter resultaat is ontstaan dan dat ik voor ogen had. Ga zo door!
Stef Haket
Stef Haket
19:02 11 Apr 20
Erg tevreden over het geleverde werk. Contact loopt soepel en vlot!
Linda Sloove
Linda Sloove
12:51 11 Apr 20
Nano web, Jelle heeft mijn webshop gered en een nieuwe gemaakt en is zoo prachtig geworden! Ik ben super 😀 had ik Jelle van Nano web maar eerder ontdekt.
House of England
House of England
10:18 02 Apr 20
Ashwin heeft een mooie moderne website gemaakt
Nancy Sluijter
Nancy Sluijter
12:26 10 Mar 20
Zeer tevreden over de opmaak van de website.
Jo-Vienna Heije
Jo-Vienna Heije
12:32 02 Mar 20
Aswhin heeft mij binnen 1 dag geholpen met het maken van website voor mijn onderneming. Ik ben erg tevreden!
Peter Bakker
Peter Bakker
20:52 01 Mar 20
Hartstikke tevreden met mijn nieuwe website! Ook heeft Nano Web mij goed geholpen met Facebook en Google campagnes. Ze zijn zeer bevlogen en hebben ruime kennis.
Danish Rahamat
Danish Rahamat
19:27 28 Feb 20
Een en al lof zoals Nano Web onze website heeft gebouwd (restaurant Riaz)Uitstekend naar onze wensen geluisterd en dat voortreffelijk gerealiseerdKortom top service en top bedrijf!
christine van Tienhoven
christine van Tienhoven
16:12 25 Feb 20
Ik kwam Nano Web tegen bij info dagen van de KVK. Goede promotie stunt als je het mij vraagt, nieuwe ondernemers hebben vaak een website nodig. Dus handig als daar dan direct op ingespeeld wordt! Uiteindelijk rond de tafel gegaan en een mooi voorstel ontvangen voor het maken van mijn website. Naar wens alles afgehandeld en Ashwin is goed te bereiken voor vragen!
Dennis Young
Dennis Young
15:13 14 Nov 19
Nanoweb heeft voor ons de website gemaakt. Communicatie verliep prima, kunnen zich goed inleven wat de klant wil en leveren absolute kwaliteit. In het algemeen is de prijs kwaliteitsverhouding ruim voldoende te noemen en zijn wij dik tevreden met hun service.European Soccer Exchange
jewelry Three
jewelry Three
11:36 06 Nov 19
Wij zijn erg tevreden met de website geleverd door Jelle en zijn collega's. De prijzen zijn heel duidelijk en er werden geen extra kosten gerekend. Ze hebben ons enorm goed geholpen. In 1 week heeft Nanoweb een nieuwe website voor ons gemaakt. De website is erg mooi geworden. Verder reageert Jelle altijd heel snel, is heel vriendelijk en professioneel. Wij raden Nanoweb zeker aan en als wij weer in de toekomst hulp nodig hebben zullen wij Nanoweb zeker weer vragen! Bedankt Jelle!
Rijschool Dynamic Rotterdam
Rijschool Dynamic Rotterdam
14:59 05 Nov 19
Website laten bouwen bij Nanoweb.Goede service en uitleg. Goed te bereiken, updates en wijzigingen werd op dezelfde dag nog geregeld. Zeer tevreden over en zeker niet duur. Zeker een aanrader.Guru ChangurRijschool Dynamic uit Rotterdam
Kalders Bloemen
Kalders Bloemen
11:28 05 Nov 19
Wij zijn erg blij met onze nieuwe website/webshop voor onze bloemenzaak. Nanoweb heeft deze zeer gebruiksvriendelijke site voor ons ontwikkeld. Aangezien we zelf weinig tijd hebben om ons erin te verdiepen, doen ze ook het onderhoud aan de site. Regelmatig willen we nieuwe producten toevoegen of dingen wijzigen. In no time is dat dan geregeld. En dat alles voor een zeer acceptabele prijs!
caroline Rodeiquezz
caroline Rodeiquezz
22:26 06 Sep 19
Professionele webdesigners die binnen no time een goede en deskundige website hebben neergezet. Zeer tevreden en raad ze van harte aan bij iedereen. Leveren zeer goed werk af tegen een betaalbare en redelijke prijs. 👍
Kosine
Kosine
16:37 29 Aug 19
Frans Zucca
Frans Zucca
20:08 12 Jun 19
Zeer tevrede en super professioneel geholpen
Kidz Management
Kidz Management
11:29 12 Mar 19
Prettig om mee samen te werken, snelle respons en lossen snel eventuele problemen op!
H B
H B
13:06 15 Jan 19
Top bedrijf. Meedenken en een goed service leveren zijn belangrijk aspecten in business . En dat doen ze goed. Ik ben tevreden
hamid haddouch
hamid haddouch
13:05 13 Jan 19
Kwaliteit service en prijs goed gebalanceerd en altijd bereikbaar en komt ze afspraken na. Nieuwe website en flyer design gemaakt.
Electrokampioen
Electrokampioen
09:54 12 Jan 19
Nano Web heeft ons uitstekend geholpen met een nieuwe wordpress site.Een mailtje of een telefoontje naar de jongens en die gaan direct aan de gang met de aanpassingen die wij graag wouden. Zelfs met het overzetten van onze website naar webshop hebben ze ons enorm geholpen en ook als we tegen problemen aanliepen, ze waren er altijd om ons verder te helpen. Kortom zeker een aanrader!!
Sanamo Workplace
Sanamo Workplace
19:02 10 Jan 19
Top bedrijf! Zeer tevreden over de goede service, communicatie en een top kwaliteit. Bij een gespecialiseerd bedrijf zoals Nano Web, heb ik een positieve ervaring aan overgehouden. Zij hebben voor mij een zeer functionele website gebouwd. Een echte aanrader!
Kapsalon Azin
Kapsalon Azin
11:13 07 Jan 19
Voor mijn nieuwe kapperszaak heb ik een website, logo, flyers, visitekaartjes en raamstickers laten maken. Ik heb heel tevreden met het eindresultaat en de tempo waarin alles is opgeleverd! Ik kan deze jongens van harte aanraden.
Privada zuid-holland
Privada zuid-holland
20:18 05 Jan 19
Super bedrijf , ze hebben een super website gemaakt voor ons , zeer tevreden met het resultaat ! 👍👍👍👍
Harten Stem
Harten Stem
18:04 05 Jan 19
Immen Matimba
Immen Matimba
11:56 10 Dec 18
Via de site van nano web ben ik in contact gekomen. Ik ben erg te spreken over de goede service en geleverde kwaliteit. Het contact liep vlot en soepel, waardoor ik er een goede ervaring aan over heb gehouden. Een aanrader!