Reviews

Nano Web IconNano Web

Distributieweg 14, Delfgauw

4,8 26 reviews

 • Avatar Bistro West ★★★★★ 4 weken geleden
  Erg blij met onze website. De mannen van nanoweb denken creatief mee, waardoor er een beter resultaat is ontstaan dan dat ik voor ogen had. Ga zo door!
 • Avatar Jo-Vienna Heije ★★★★★ 2 maanden geleden
  Aswhin heeft mij binnen 1 dag geholpen met het maken van website voor mijn onderneming. Ik ben erg tevreden!
 • Avatar Peter Bakker ★★★★★ in de afgelopen week
  Hartstikke tevreden met mijn nieuwe website! Ook heeft Nano Web mij goed geholpen met Facebook en Google campagnes. Ze zijn zeer bevlogen en hebben ruime kennis.
 • Avatar Kalders Bloemen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij zijn erg blij met onze nieuwe website/webshop voor onze bloemenzaak. Nanoweb heeft deze zeer gebruiksvriendelijke site voor ons ontwikkeld. Aangezien we zelf weinig tijd hebben om ons erin te verdiepen, doen ze ook het onderhoud aan de site. Regelmatig willen we nieuwe producten toevoegen of dingen wijzigen. In no time is dat dan geregeld. En dat alles voor een zeer acceptabele prijs!
 • Avatar christine van Tienhoven ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ik kwam Nano Web tegen bij info dagen van de KVK. Goede promotie stunt als je het mij vraagt, nieuwe ondernemers hebben vaak een website nodig. Dus handig als daar dan direct op ingespeeld wordt! Uiteindelijk rond de tafel gegaan en een mooi voorstel ontvangen voor het maken van mijn website. Naar wens alles afgehandeld en Ashwin is goed te bereiken voor vragen!
 • Avatar jewelry Three ★★★★★ 6 maanden geleden
  Wij zijn erg tevreden met de website geleverd door Jelle en zijn collega's. De prijzen zijn heel duidelijk en er werden geen extra kosten gerekend. Ze hebben ons enorm goed geholpen. In 1 week heeft Nanoweb een nieuwe website voor ons gemaakt. De website is erg mooi geworden. Verder reageert Jelle altijd heel snel, is heel vriendelijk en professioneel. Wij raden Nanoweb zeker aan en als wij weer in de toekomst hulp nodig hebben zullen wij Nanoweb zeker weer vragen! Bedankt Jelle!
 • Avatar Danish Rahamat ★★★★★ 2 maanden geleden
  Een en al lof zoals Nano Web onze website heeft gebouwd (restaurant Riaz)
  Uitstekend naar onze wensen geluisterd en dat voortreffelijk gerealiseerd
  Kortom top service en top bedrijf!
 • Avatar Dennis Young ★★★★★ 3 maanden geleden
  Nanoweb heeft voor ons de website gemaakt. Communicatie verliep prima, kunnen zich goed inleven wat de klant wil en leveren absolute kwaliteit. In het algemeen is de prijs kwaliteitsverhouding ruim voldoende te noemen en zijn wij dik tevreden met hun service.European Soccer Exchange
 • Avatar Rijschool Dynamic Rotterdam ★★★★★ 3 maanden geleden
  Website laten bouwen bij Nanoweb.Goede service en uitleg. Goed te bereiken, updates en wijzigingen werd op dezelfde dag nog geregeld. Zeer tevreden over en zeker niet duur. Zeker een aanrader.Guru ChangurRijschool Dynamic uit Rotterdam
 • Avatar Kapsalon Azin ★★★★★ een jaar geleden
  Voor mijn nieuwe kapperszaak heb ik een website, logo, flyers, visitekaartjes en raamstickers laten maken. Ik heb heel tevreden met het eindresultaat en de tempo waarin alles is opgeleverd! Ik kan deze jongens van harte aanraden.
 • Avatar hamid haddouch ★★★★★ een jaar geleden
  Kwaliteit service en prijs goed gebalanceerd en altijd bereikbaar en komt ze afspraken na. Nieuwe website en flyer design gemaakt.
 • Avatar Immen Matimba ★★★★★ een jaar geleden
  Via de site van nano web ben ik in contact gekomen. Ik ben erg te spreken over de goede service en geleverde kwaliteit. Het contact liep vlot en soepel, waardoor ik er een goede ervaring aan over heb gehouden. Een aanrader!
 • Avatar Faruk Koruyucu ★★★★★ een jaar geleden
  Nano Web heeft ons uitstekend geholpen met een nieuwe wordpress site. Een mailtje of een telefoontje naar de jongens en die gaan direct aan de gang met de aanpassingen die wij graag wouden. Zelfs met het overzetten van onze website naar webshop hebben ze ons enorm geholpen en ook als we tegen problemen aanliepen, ze waren er altijd om ons verder te helpen. Kortom zeker een aanrader!!
 • Avatar Sanamo Workplace ★★★★★ een jaar geleden
  Top bedrijf! Zeer tevreden over de goede service, communicatie en een top kwaliteit. Bij een gespecialiseerd bedrijf zoals Nano Web, heb ik een positieve ervaring aan overgehouden. Zij hebben voor mij een zeer functionele website gebouwd. Een echte aanrader!
 • Avatar H B ★★★★★ een jaar geleden
  Top bedrijf. Meedenken en een goed service leveren zijn belangrijk aspecten in business . En dat doen ze goed. Ik ben tevreden
 • Avatar Kidz Management ★★★★★ 11 maanden geleden
  Prettig om mee samen te werken, snelle respons en lossen snel eventuele problemen op!
 • Avatar caroline Rodeiquezz ★★★★★ 5 maanden geleden
  Professionele webdesigners die binnen no time een goede en deskundige website hebben neergezet. Zeer tevreden en raad ze van harte aan bij iedereen. Leveren zeer goed werk af tegen een betaalbare en redelijke prijs.
 • Avatar Frans Zucca ★★★★★ 8 maanden geleden
  Zeer tevrede en super professioneel geholpen
 • Avatar Sauna Privada Rotterdam ★★★★★ een jaar geleden
  Super bedrijf , ze hebben een super website gemaakt voor ons , zeer tevreden met het resultaat !

Offerte aanvragen