SEO Extra pakket


Uw website geoptimaliseerd voor zoekmachines

SEO-pakket

Aan de hand van het zoekmachine optimalisatie (SEO) pakket zorgen wij ervoor dat uw website bij oplevering goed is ingesteld voor de optimale online zichtbaarheid. Uw website wordt aangemeld bij de verschillende services van Google zodat u overal goed zichtbaar bent en goed geïndexeerd kan worden.

Presteer beter in Google

Voor ons SEO pakket betaalt u eenmalig €199

Google Analytics: Doelen instellen

Op deze manier kunt u precies zien welke conversies uitgevoerd worden op uw website met betrekking tot de bezoekers.

Google Search Console

Uw website wordt aangemeld bij Google Search Console en uploaden wij uw sitemap zodat Google automatisch uw website kan blijven indexeren.

SEO-tekst schrijven: Homepagina

De tekst op uw homepagina wordt volledig herschreven en geoptimaliseerd ter indexatie van Google.

Meta titels en beschrijvingen per pagina

Hierdoor wordt uw website aan de hand van de gekozen trefwoorden in de juiste zoekresultaten weergegeven. Elke pagina krijgt voor Google een titel, omschrijving en zoekwoorden.

Zoekwoorden analyse

Hiermee wordt er ons onderzoek gedaan naar welke zoekwoorden het meest worden gezocht en relevant zijn voor uw website en doelgroep.

Content advies rapport

U ontvangt van ons een advies rapport met handige tips hoe u uw website kan uitbreiden betreffende de inhoud om uw online zichtbaarheid te verbeteren.

Koppeling met Google Analytics.

Bekijk direct wat de resultaten zijn na de toegepaste verbeteringen.

Haal meer uit je website!

Benieuwd naar de voordelen van SEO?

Bij de lancering van uw website is het van groot belang om aandacht te besteden aan de vindbaarheid van uw website. Het is onmogelijk om bij de lancering van de website direct een eerste plek te behalen op bepaalde zoekwoorden, maar met de juiste aandacht komt dat op korte termijn gerealiseerd. Door onze professionele aanpak zorgen wij dat u een goede start maakt, hiernaast krijgt u ook advies ter verhoging van uw SEO positie.


Ja, ik wil een SEO pakket aanvragen!

Toename in bezoekers en klanten

Het optimaliseren van de website is ongetwijfeld een van de meest effectieve manieren om unieke bezoekers naar uw website te trekken. Het SEO pakket zorgt voor een duurzame toename van nieuwe bezoekers en leads.

  • Meer klanten en bezoekers
  • Betere ranking in Google
  • Duurzaam resultaat
  • Bereken je rendement
Offerte aanvragen