Uw website optimaal ingesteld voor de ideale SEO start


Uw website geoptimaliseerd door onze professionals

SEO-Startpakket

Bij de lancering van uw website is het van groot belang om aandacht te besteden aan de vindbaarheid van uw website. Het is onmogelijk om bij de lancering van de website direct een eerste plek te behalen op bepaalde zoekwoorden, maar met de juiste aandacht komt dat op korte termijn gerealiseerd. Door onze professionele aanpak zorgen wij dat u een goede start maakt, hiernaast krijgt u ook advies ter verhoging van uw SEO positie. Uw website wordt aangemeld bij de verschillende services van Google zodat u overal goed zichtbaar bent en goed geïndexeerd kan worden.


Compleet SEO Startpakket voor een vliegende start:
Doelen opstellen ter waarborging van de kwaliteit van het resultaat
Koppelen en instellen Google Analytics
Koppelen en instellen Google Search Console
Koppelen en instellen Google Maps
Sitemap koppelen met Google Search
Aanpassen SEO-tekst op homepagina
Instellen SEO meta-instellingen homepage
24/7 Rapportage
Eenmalig € 395,-

Met Google Analytics en Google Search Console kan je vanaf dag 1 in de gaten houden waar je bezoekers vandaan komen. Met Google Mijn Bedrijf en Maps is je website direct goed vindbaar in de zoekresultaten. De meta-instellingen optimaliseren we zodat je een vliegende SEO start maakt.
Hiernaast mag u ons altijd bellen en assisteren wij u om de gegevens in uw eigen Google Analytics en Search Console te begrijpen, zodat u altijd zelf kan zien hoe het gaat met de resultaten.
Google Analytics: Doelen opstellen
Op deze manier kunt u achteraf precies zien welke conversies uitgevoerd worden op uw website met betrekking tot de bezoekers.
Google Search Console
Uw website wordt aangemeld bij Google Search Console en uploaden wij uw sitemap zodat Google automatisch uw website kan blijven indexeren.
SEO-tekst schrijven: Homepagina
De tekst op uw homepagina wordt volledig herschreven en geoptimaliseerd ter indexatie van Google
Koppeling met Google Analytics
Bekijk direct wat de resultaten zijn na de toegepaste verbeteringen.
Koppeling met Google Maps
Dit wordt gedaan ter bevordering van uw online zichtbaarheid op google.
Sitemaps Uploaden
Wij maken een complete sitemap van uw website met alle bestaande url's. Vervolgens wordt deze sitemap gekoppeld aan Google search console. Hierdoor kan uw website veel sneller geïndexeerd worden door google.
Meta-Instellingen
Hierdoor wordt uw website aan de hand van de gekozen trefwoorden in de juiste zoekresultaten weergegeven. De homepagina krijgt voor Google een titel, omschrijving en zoekwoorden.
24/7 Rapportage
Meeste bedrijven geven je amper of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij Nano Web gaat dat anders. U wordt toegevoegd aan de Google My Business, Analytics en Console accounts zodat u te allen tijde live mee kan kijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe de platforms ingericht zijn.

Toename in bezoekers en klanten

Het optimaliseren van uw website is ongetwijfeld een van de meest effectieve manieren om unieke bezoekers naar uw website te trekken. Onze SEO pakketten zorgen voor duurzame toename aan nieuwe bezoekers en leads.

SEO Offerte ontvangen

Offerte aanvragen