SEO Startpakket


Jouw website geoptimaliseerd door onze professionals

SEO Startpakket

Bij de lancering van jouw website is het van groot belang om aandacht te besteden aan de vindbaarheid van jouw website. Het is onmogelijk om bij de lancering van de website direct een eerste plek te behalen op bepaalde zoekwoorden, maar met de juiste aandacht komt dat op korte termijn gerealiseerd.

Door onze professionele aanpak zorgen wij dat je een goede start maakt, hiernaast krijgt je ook advies ter verhoging van jouw SEO positie. Jouw website wordt aangemeld bij de verschillende services van Google zodat je overal goed zichtbaar bent en goed geïndexeerd kan worden.

Compleet SEO Startpakket voor een vliegende start:
Doelen opstellen ter waarborging van de kwaliteit van het resultaat
Koppelen en instellen Google Analytics
Koppelen en instellen Google Search Console
Koppelen en instellen Google Maps
Sitemap koppelen met Google Search
Aanpassen SEO-tekst op homepagina
Instellen SEO meta-instellingen homepage
24/7 Rapportage
Eenmalig € 395,-

Met Google Analytics en Google Search Console kan je vanaf dag 1 in de gaten houden waar je bezoekers vandaan komen. Met Google Mijn Bedrijf en Maps is je website direct goed vindbaar in de zoekresultaten. De meta-instellingen optimaliseren we zodat je een vliegende SEO start maakt.

Hiernaast mag je ons altijd bellen en wordt je geassisteerd om de gegevens in Google Analytics en Search Console beter te begrijpen, zodat je altijd zelf kan zien hoe het gaat met de resultaten.
Google Analytics: Doelen opstellen
Op deze manier kun je achteraf precies zien welke conversies uitgevoerd worden op jouw website met betrekking tot de bezoekers.
Google Search Console
Jouw website wordt aangemeld bij Google Search Console en uploaden wij jouw sitemap zodat Google automatisch jouw website kan blijven indexeren.
SEO-tekst schrijven: Homepagina
De tekst op jouw homepagina wordt volledig herschreven en geoptimaliseerd ter indexatie van Google
Koppeling met Google Analytics
Bekijk direct wat de resultaten zijn na de toegepaste verbeteringen.
Koppeling met Google Maps
Dit wordt gedaan ter bevordering van jouw vindbaarheid op google.
Sitemaps Uploaden
Wij maken een complete sitemap van jouw website met alle bestaande url's. Vervolgens wordt deze sitemap gekoppeld aan Google search console. Hierdoor kan jouw website veel sneller geïndexeerd worden door google.
Meta-Instellingen
Hierdoor wordt jouw website aan de hand van de gekozen trefwoorden in de juiste zoekresultaten weergegeven. De homepagina krijgt voor Google een titel, omschrijving en zoekwoorden.
24/7 Rapportage
Meeste bedrijven geven je amper of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij Nano Web gaat dat anders. Je wordt toegevoegd aan de Google My Business, Analytics en Console accounts zodat je te allen tijde live mee kan kijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe de platforms ingericht zijn.

Toename in bezoekers en klanten

Het optimaliseren van jouw website is ongetwijfeld een van de meest effectieve manieren om unieke bezoekers naar jouw website te trekken. Onze SEO pakketten zorgen voor duurzame toename aan nieuwe bezoekers en leads.

SEO Offerte ontvangen

Offerte aanvragen