Veel gestelde vragen


Veel gestelde vragen

Hier treft u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem gerust contact met ons op als uw vraag er niet bij staat.

Aanpak

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?
Bij ons staat uw website in meeste gevallen slechts in 2/3 weken online. Dit gaat in vanaf het moment dat u akkoord gaat met onze offerte, dus hoe sneller u de informatie over uw bedrijf kan aanleveren, hoe sneller wij van start kunnen gaan. Hiervoor hebben wij een gemakkelijk aanleverdocument.
Hoe zijn jullie te bereiken?
Mocht u telefonisch advies nodig hebben, kunt ons gerust bellen (06 44 66 58 81) of stuur ons een e-mail naar (info@nanoweb.nl). Ook is het mogelijk om een afspraak met ons in te plannen als u wilt dat wij bij u langskomen.
Hoe kan ik een website bij jullie bestellen?
Dat kan heel simpel bij ons. U kunt eerst telefonisch of op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierna ontvangt u dan een overzichtelijk voorstel per e-mail. Op het moment dat u akkoord gaat met dit voorstel sturen wij u een aanleverdocument waarmee u makkelijk uw informatie voor op de website kunt aanleveren.

Kosten

Wat mag een website bij jullie kosten?
Ons alles-in-één website pakket kost € 599,- (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief alle inbegrepen basisfuncties zoals het beheerssysteem, tot tien webpagina’s en een uniek ontwerp.
Heb ik ook maandelijkse kosten naast het aankoopbedrag?
Naast dat u eenmalig € 599,- heeft betaald voor uw website, kunt u uw webhosting en domeinnaam door ons laten regelen. Wij bieden hiervoor twee mogelijkheden aan, u kunt kiezen om maandelijks € 12,- of jaarlijks € 119,- te betalen. U kunt er ook voor kiezen om uw website door ons te laten onderhouden (back-ups, updates en onbeperkte klantenservice). Het servicepakket kost maandelijks €15.
Wat is de opzegtermijn?
Voor het webhosting- en onderhoudspakket dient het opzeggen minstens één maand voor de einddatum van de overeenkomst schriftelijk te gebeuren.
Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
U kunt bij ons ook gespreid betalen zonder rente of extra kosten. Als u hier gebruikt van wilt maken kun u dit tijdens het bestellen van je website doorgeven.
Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
Wij zijn pas klaar als u 100% tevreden bent met uw nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat er voldoende feedback rondes zijn, zodat u volledig tevreden bent. Mocht dat alsnog niet het geval zijn, dan is er de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. Vraag uw designer naar de voorwaarden.

Hosting & Domeinnaam

Als ik al een domeinnaam heb, kan ik die ook gebruiken?
Uiteraard, wij kunnen deze kosteloos verhuizen. Mocht u ook liever bij uw eigen hosting willen blijven, dan is dat geen enkel probleem!
Kan ik ook mijn zakelijke e-mail blijven gebruik?
Ja. Zodra wij uw domeinnaam hebben verhuisd heb je direct weer toegang tot je e-mail. We nemen al het werkt uit handen en zorgen dat u geen e-mails kwijtraakt.
Kan ik Gmail, Hotmail of een andere provider blijven gebruiken?
Ja. Zodra wij de gewenste e-mailadressen voor u hebben aangemaakt, kunt u uw eigen e-mailprogramma gewoon blijven gebruiken.

Vindbaarheid

Is mijn nieuwe website goed vindbaar in zoekmachines?
Wij zorgen ervoor dat uw website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw website bij oplevering direct goed vindbaar is op uw bedrijfsnaam en domeinnaam zodat klanten u gemakkelijk kunnen vinden in Google en andere zoekmachines. Als u ook goed gevonden wilt worden op andere trefwoorden kunt u gebruiken maken van ons SEO pakket.
Word ik ook bij alle zoekmachines aangemeld?
Ja zeker, wij doen dat door een overzicht (Sitemap) van uw website door te geven aan Google en andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot uw site wordt bezocht door een zoekmachine (bijv. Google crawl bot). Zodra u nieuwe pagina’s aan uw website toevoegt wordt dit automatisch aangemeld bij alle zoekmachines.
Kan ik ook zelf aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie?
Met onze website beheersysteem kunt u gemakkelijk de vindbaarheid van een pagina verbeteren. U krijgt van ons handige tips die je helpen om de SEO beter te begrijpen. U kunt zelf paginatitels en meta beschrijvingen aanpassen binnen enkele seconden.

Website beheersysteem

Kan ik mijn nieuwe website zelf aanpassen?
Uiteraard! Uw nieuwe website wordt geleverd inclusief een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee u gemakkelijk alles zelf kunt aanpassen.
Is het beheersysteem ook als leek te gebruiken?
Tot heden hebben klanten nog nooit complicaties gehad om het beheersysteem te begrijpen. Mocht u onhandig zijn met computers, is het systeem alsnog te gebruiken. Als u er toch een keer niet uit komt staan we uiteraard klaar om u op elke moment te helpen.
Wat kan ik precies zelf aanpassen?
Op zich kunt alles wat u op uw nieuwe website ziet zelf aanpassen. Daarnaast kunt u makkelijk pagina’s, fotoalbums, formulieren en menu knoppen toevoegen.
Bouwen jullie ook in WordPress?
Zoals 35% van alle websites ter wereld maken wij ook gebruik van WordPress. Wordpress is een van de meest veilige CMS-systemen en ook nog heel gebruiksvriendelijk. Uiteraard werken we niet met standaard WordPress templates en fungeert WordPress alleen als CMS.

Vormgeving & Websiteontwikkeling

Door wie wordt mijn website ontworpen?
Uw website wordt ontworpen door onze ervaren webdesigners die al vele klanten blij hebben gemaakt met een unieke website.
Is mijn nieuwe website geschikt op mobiel en tablet?
Uiteraard! Wij bouwen uw website geschikt voor elk schermformaat. Uw website past zich automatisch aan afhankelijk van het apparaat waarmee uw website bezocht wordt.
Gebruiken jullie mijn huisstijl?
Mocht u al een logo en huisstijl hebben dan bouwen wij uw website helemaal in de stijl van uw bedrijf. Als u nog geen huisstijl hebt, kunnen wij dit ook voor verzorgen.
Ik heb nog geen foto's. Kunnen jullie dit verzorgen?
Mocht u zelf nog geen professionele foto’s hebben voor uw nieuwe website, kunnen wij dit ook gratis verzorgen. Als u voor deze optie kiest, krijgt de mogelijkheid om bij de feedback ronde de door ons gekozen foto’s goed of af te keuren.
Ik heb nog geen logo voor mijn website. Kunnen jullie dit maken?
Ongetwijfeld, onze ontwerpers kunnen tegen een aantrekkelijke prijs een eye catching logo voor uw bedrijf ontwerpen. Verder is het ook mogelijk om bij ons een complete huisstijl te laten ontwerpen inclusief visitekaartjes, flyers, briefpapier en enveloppen.
Offerte aanvragen
WhatsApp Neem contact met ons op