Skip to main content

Hogere vindbaarheid zegt eenvoudig: Een hogere vindbaarheid in google betekent een hogere ranking, en dus een hoger aantal bezoeken voor een website of een blog. Om u de meest relevante informatie over dit onderwerp te bieden, hebben we wat achtergrondinformatie verzameld over de factoren die u kunnen helpen om hoger in de Google zoekmachine te komen.

De factoren die u helpen om hoger in Google te komen heten Search Engine Optimization (SEO). Dit is het proces om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten verschijnen. Met andere woorden, het is een reeks regels en richtlijnen die u moet volgen om uw website beter vindbaar te maken voor mensen die zoeken in Google. Dus wat zijn deze rankingfactoren? Ze vallen uiteen in twee categorie├źn: On-Page Ranking Factors en Off-Page Ranking Factors.

SEO omvat Link Building, een van de grootste activiteiten voor online marketeers. Backlinks zijn links van andere websites naar de uwe, en ze zijn uiterst belangrijk voor uw SEO strategie omdat ze zoekmachines vertellen dat mensen hoog over uw site denken.

Een sterke google vindbaarheid helpt bij het opbouwen van vertrouwen tussen uzelf en uw klantenbestand. Als een klant in het verleden zaken met u heeft gedaan en zijn ervaring als prettig heeft ervaren, zal hij eerder geneigd zijn om in de toekomst opnieuw zaken met u te doen en zijn klanten naar u door te verwijzen.

Onze SEO specialisten bij Nano Web helpen je graag je website op google te optimaliseren en hierdoor een hogere ranking te behalen. Met onze analyse tools kunnen we heel nauwkeurig zien wat er beter kan, en welke stappen genomen moeten worden voor een hoger bezoekersaantal.

[vc_single_image image=”8713″]