Skip links
De basis van elke website

Webhosting en domeinnaam

Bij Nano Web kun je ook terecht voor webhosting en een domeinnaam. Via onze eigen geoptimaliseerde servers, hosten en beheren wij de websites van onze klanten. Dit is overigens optioneel, aangezien je vrij bent om je eigen webhosting uit te kiezen. Lees meer over webhosting en domeinnaam hieronder.

Marketing Tips And Tricks For Your Website

Wat is een webhosting en domeinnaam?

Een webhosting is een stukje server ruimte die verbonden is aan het internet. Een website bestaat uit een groot aantal bestanden met codes. Deze bestanden worden op de webhosting opgeslagen.

Een domeinnaam is een internetadres. Doordat een domeinnaam aan een webhosting wordt gekoppeld, is de website nu bereikbaar voor mensen via het internet. Een domeinnaam kan verschillende extensies hebben, zoals .com, .nl, .org enzovoort.

Een website heeft dus een webhostingpakket en een domeinnaam nodig om online bezocht te kunnen worden.

Voordelen webhosting en domeinnaam bij Nano Web

In vergelijking met andere webhostingpartijen, zoals Vimexx, Versio, Mijndomein etc., maken wij gebruik van een geoptimaliseerde server om de beste resultaten te behalen. Je website is dus supersnel!

Door Nano Web in beheer. Omdat je website op onze server draait, kunnen wij deze scherp in de gaten houden. Mocht er iets met je website gebeuren, dan krijgen wij deze binnen no-time weer online.

Inclusief mailbox en SSL certificaat. Bij een webhostingpakket van Nano Web krijg je een zakelijk mailbox en krijg je een gratis SSL certificaat bijgeleverd.

Het webhostingpakket inclusief domeinnaam is €15,- per maand. Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Heb je andere plannen voor je website? Geen probleem, wij zijn heel soepel.

Goedkope domeinnaam registratie bij een webhostingpakket. Je krijgt in ieder geval één domeinnaam gratis bij een webhostingpakket.

Onderhoudspakket

De websites van Nano Web worden geleverd met een back-end, waarin pagina’s zelf kunnen worden aangepast en updates worden uitgevoerd. Voor de ondernemers die liever compleet ontzorgd worden, hebben wij het onderhoudspakket in leven geroepen.

Met het onderhoudspakket onderhouden wij jouw website door updates uit te voeren, pagina’s toe te voegen of aan te passen en foutmeldingen op te lossen. Het onderhoudspakket kost €15,- per maand en is net als het webhostingpakket, maandelijks op te zeggen.

Professionele website laten maken

Compleet en scherp geprijsd!

Offerte aanvragen