Webhosting & Service


Voor de beste snelheid & kwaliteitswaarborging

Webhosting & Service

Webhosting

Webhosting? Wat is dat? Webhosting is het beschikbaar maken van uw website via een server. Zonder hosting is uw website niet beschikbaar voor andere mensen. U bent echter vrij om te kiezen waar u uw eigen website wilt hosten. Er zijn echter wel wat zaken om hierbij rekening mee te houden. Niet elke website heeft dezelfde specificaties en de ideale hosting verschilt dus per website. Laat ons u adviseren.

Wij weten wat het beste is voor uw website en regelen de hosting graag voor u. Wanneer uw hosting bij ons geregeld is, hebben we samen de beste controle over uw website. Zo kunnen wij u de beste service garanderen. Ook heeft u het voordeel dat wij op onze eigen hosting de back-ups voor u regelen. Zo zorgen wij dat de kans dat u uw kostbare website kwijt raakt, minimaal is.

Hosting kunt u bij ons per maand betalen via de automatische incasso, de kosten hiervoor bedragen 12 euro per maand. Ook is er een mogelijkheid om uw hosting jaarlijks in één keer te betalen. Door in één keer te betalen krijgt u één maand gratis. U betaald dus 132 euro per jaar.

Het hostingspakket bevat (12 euro per maand):

  • Snelle Hosting
  • Domeinnaam
  • Meerdere e-mailadressen (..@uwdomeinnaam.nl)
  • Opslagruimte

Service en onderhoud

Het is belangrijk dat uw website goed blijft functioneren. Om hiervoor te zorgen heeft uw website op technisch gebied onderhoud nodig. Wij zorgen dat de nodige updates uitgevoerd worden en dat alles soepel blijft werken. Bij het onderhoud is service inbegrepen. Zo staan wij voor u klaar om problemen die zich voordoen, direct te verhelpen.

Met ons service en onderhoud pakket bent u verzekerd van onze beste hulp bij het voorkomen van problemen. En bij een snelle oplossing wanneer er zich toch een probleem voor doet! Ook helpen wij u met dit pakket kleine aanpassingen te doen aan uw website. Voor ons service en onderhoudspakket rekenen wij 15 euro per maand. Dit bedrag is ook per jaar te betalen. Dan krijgt u één maand gratis en bepaald u slechts 165 euro per jaar.

Het service en onderhoudspakket bevat: (15 euro per maand):

  • Technische updates aan uw website
  • Direct service bij problemen
  • Kleine aanpassingen aan uw website
  • Advies van onze specialisten

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
WhatsApp Neem contact met ons op