Skip to main content

Wanneer u van plan bent een webshop voor uw bedrijf of organisatie te maken, is de eerste vraag hoe u deze daadwerkelijk online krijgt. Dit kan intimiderend aanvoelen als u nog nooit met een webontwikkelaar of -ontwerper hebt gewerkt. Met zo veel opties die er zijn, is het moeilijk om te weten wat voor u geschikt is.

Vraag u om te beginnen af wat u hoopt dat er gebeurt als uw website online staat. Wilt u dat mensen uw website vinden en contact met u opnemen? Wilt u dat mensen iets online bestellen? Wilt u dat mensen zich aanmelden voor uw e-mail nieuwsbrief? Of wilt u gewoon een plek waar u uw werk kunt laten zien?

Wat in het verleden werkte is misschien niet de beste keuze voor de toekomst. Veel organisaties hebben websites die alleen goed werken op desktop computers, maar veel potentiële gebruikers bezoeken websites nu op hun telefoons en tablets. Misschien wilt u ook overwegen om de aanwezigheid van sociale media onderdeel te maken van uw websitestrategie en hoe dit past bij uw algemene branding.

Wij bij Nano Web  beschikken over hulpmiddelen die hen kunnen helpen ervoor te zorgen dat uw nieuwe website er op alle apparaten goed uitziet. Bij Nano Web zijn we met onze jarenlange ervaring gespecialiseerd op responsive design en kunnen we ervoor zorgen dat je website op ieder formaat mooi en professioneel blijft.

Het maken van een online webshop vergt een hoop tijd, energie en ervaring. Mocht je deze klus toch willen uitbesteden, dan kan Nano Web je helpen en deze klus van je overnemen. We luisteren naar je wensen en adviseren je over ons vakgebied. Neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvende offerte op.

[vc_single_image image=”9774″]