Skip to main content
[ld_simple_heading]Website bouwer[/ld_simple_heading]

Een website bouwer is een softwareprogramma waarmee u uw eigen website kunt maken, bewerken en bijwerken zonder kennis van code of het inhuren van een webdesigner. Het is een geweldige optie voor kleine bedrijven die een professioneel uitziende site willen hebben, maar niet de tijd of kennis hebben om er een vanaf nul op te bouwen.

Een online website builder is een manier voor u om een online aanwezigheid voor uw bedrijf, hobby of organisatie te creƫren met behulp van een tool die is ontworpen voor mensen met weinig tot geen ervaring in webontwikkeling of ontwerp. Je site kan zo eenvoudig zijn als een enkele pagina met contactgegevens en openingstijden. Of het kan een catalogus van producten en diensten zijn, of een plek om informatie over uw bedrijf te presenteren.

Als je wil dat je site meer dan alleen basisinformatie bevat, is een online websitebouwer niet genoeg. In plaats van te proberen de site zelf te vullen met complexe functionaliteiten, kun je overwegen het werk uit te besteden aan iemand die er beter geschikt voor is.

Omdat we weten dat niet elk bedrijf bereid is eenzelfde tarief neer te leggen voor een nieuwe website, hebben we bij Nano Web voor iedere soort website een ander tarief. Webdesigners zoals wij zijn goed op de hoogte van de laatste trends in webdesign en kunnen je site het uiterlijk en de functionaliteit geven die hij verdient. Wij maken onze klanten vaak gelukkiger omdat we in staat zijn een ontwerp te maken dat aan hun specifieke behoeften voldoet – iets wat de meeste doe-het-zelf bouwers gewoonweg niet kunnen.

[vc_single_image image=”9776″]