Website laten maken Pijnacker

Wordpress website laten maken Pijnacker

Ben je gevestigd in Pijnacker en wil je een nieuwe website laten maken voor je onderneming? Dan ben je bij Nano Web aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Delfgauw, langs de A13 ter hoogte van Delft-Zuid.

Wat voor kosten kun je verwachten als je een professionele website wilt laten maken? Waar moet een website aan voldoen? Hoe haal je het meeste uit jouw nieuwe website? Wij leggen je dit allemaal graag uit in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Dat kan bij ons op kantoor, of we komen gewoon bij jou langs. Ook is het mogelijk om op afstand een video-bel-gesprek te houden, met bijvoorbeeld Skype. Voor iedere onderneming maken wij altijd een ontwerp op maat. In tegenstelling tot wat je gewend bent bij maatwerk, zijn onze tarieven zeer voordelig.

Dus, voor jouw bedrijf in Pijnacker een website laten maken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Meer dan 200 ondernemers uit o.a. Pijnacker gingen je voor

Een website die voor jou werkt

Het laten maken van een website is een investering. Je website is een onmisbaar online visitekaartje en kan veel opleveren voor je onderneming mits goed uitgevoerd. Dat weten wij bij Nano Web het best. Wij richten ons volledig, naast een modern en functioneel ontwerp, op conversie. Conversie staat voor het aantal bezoekers die klant wordt na het bezoeken van jouw website.

Door a/b testen en analyses wordt er onderzocht hoe jouw website de gewenste doelgroep bereikt en stimuleert om contact op te nemen of een aankoop te doen. Bij ons laat je niet zomaar een website maken, maar een website die voor je werkt.

Recensies

Onze klanten beoordelen ons met een
9,6 / 10 ⭐⭐⭐⭐⭐

Kosten website laten maken Pijnacker

Wat zijn de kosten als je een website wilt laten maken in Pijnacker? De prijs van een website hangt af van verschillende factoren zoals de functionaliteiten of de omvang van de website. De kosten voor het maken van een website verschilt dus per website. Bij Nano Web hanteren wij lagere tarieven t.o.v. onze concurrenten, maar bent u verzekerd van een hoogwaardig kwalitatieve website. Bij ons kunt u terecht voor professionele webdesign tegen betaalbare prijzen.

Kosten webshop laten maken Pijnacker

Wat zijn de kosten als je een webshop wilt laten maken in Pijnacker? Een professionele webshop helpt jouw onderneming bij het online verkopen van producten of diensten. Meer weten over het laten maken van een webshop? Klik hier. De kosten voor het laten maken van een webshop verschilt per webshop. Dit ligt voornamelijk aan de omvang van de webshop. Om een passende prijs te geven zouden we graag eerst uw wensen willen horen in een persoonlijk- of belgesprek.

Meer informatie ontvangen over het laten maken van een website?

Klik hier

Wij zijn er voor ondernemers uit Pijnacker

Voor staan klaar voor ondernemers uit Pijnacker. Een nieuwe professionele website laten maken door designers die verstand hebben van de regio? Neem vandaag nog contact met ons op. Ook zijn wij werkzaam in andere regio's in Zuid-Holland:

 • Alphen aan den Rijn
 • Berkel en Rodenrijs
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gouda
 • Leiden
 • Nootdorp
 • Delft
 • Rotterdam
 • Schiedam
 • Zoetermeer
 • Webdesign in Pijnacker

  FAQ's website laten maken Pijnacker

  1Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?
  Bij ons staat uw website (in de meeste gevallen) in ongeveer 2 tot 3 weken online. Dit tijdsbestek gaat in vanaf het moment dat u akkoord gaat met onze offerte. Ook wordt de snelheid van het proces bepaald door hoe snel wij informatie aangeleverd krijgen. Hiervoor krijg je van ons een handig aanleverdocument, waar alle benodigdheden in staan.
  2Heb ik ook maandelijkse kosten naast het aankoopbedrag?
  Naast de eenmalige betaling van de website, kan je er voor kiezen om de webhosting en domeinnaam bij ons af te nemen. Wie bieden een snelle, ongelimiteerde webhostingpakket aan. Dit pakket kost €15 per maand. Ook kun je er voor kiezen om je website door ons te laten onderhouden (back-ups, updates en onbeperkte klantenservice). Dit onderhoudspakket kost maandelijks €15.
  3Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
  Je kunt bij ons gespreid betalen zonder rente of extra kosten. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat jouw maandbedrag wordt.
  4Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?
  Wij zijn pas klaar als jij 100% tevreden bent met de nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat er voldoende feedback rondes zijn, om er voor te zorgen dat we tot een perfect eindresultaat komen. Mocht dat alsnog niet het geval zijn, dan is er de mogelijkheid om het project te annuleren. Vraag aan uw webdesigner naar de voorwaarden.
  5Is mijn nieuwe website goed vindbaar in zoekmachines?
  Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Hierdoor wordt jouw nieuwe website goed geïndexeerd. Ook bieden wij SEO-pakketten aan, waardoor jouw website nog beter gevonden wordt. Dit gaat op basis van zoekwoorden en meer. Meer weten? Klik hier.
  6Kan ik mijn nieuwe website zelf aanpassen?
  Uiteraard! Je nieuwe website bevat een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee je gemakkelijk alles zelf kunt aanpassen.
  7Is mijn nieuwe website geschikt op mobiel en tablet?
  Jazeker! Elk website die wij bouwen wordt gemaakt voor verschillende schermen (desktop, tablet, mobiel) en getest. Uw website past zich automatisch aan afhankelijk van het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

  Wat is onze werkwijze?

  1. Wensen & mogelijkheden bespreken
  We beginnen met een vrijblijvend gesprek en nemen al jouw ideeën door. Wij geven daar onze feedback op en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Tijdens deze fase brainstormen we over een website strategie en functionaliteiten.

  2. Ontwerp maken
  Het zware werk zit er voor jou op! Wij gaan een prachtig ontwerp voor je website maken aan de hand van de besproken eisen, strategie en inhoud.

  3. Content aanleveren
  Nadat het ontwerp klaar is, wordt het aangevuld met content. Tijdens deze fase zullen we je vragen om teksten en foto's aan te leveren. Wil je het schrijven van teksten of aanleveren van foto's aan ons overlaten? Dat kan ook, klik hier voor de mogelijkheden.

  4. Website voltooien en testen
  Na de content fase maken wij de website af en gaan we de website testen. We checken of alles werkt en of de website duidelijk is voor bezoekers. Als alles naar behoren werkt, dan plaatsen we de website online.

  5. Website online
  Je website is nu online! Zijn er na de oplevering toch nog punten waar je tegen aan loopt? Dan lossen wij dat graag voor je op.

  Tijd voor een nieuwe website? Neem nu contact op!

  Contact opnemen
  Offerte aanvragen