Skip to main content
[ld_simple_heading]Website maken[/ld_simple_heading]

Een website maken is niet zo eenvoudig als een paar pagina’s maken en wachten tot het verkeer binnenrolt. Om te beginnen heb je een domeinnaam nodig (dat is het stukje achter de “www” in de URL-balk van je browser) en webhosting (dit is waar je site op het internet komt te staan). Als je het zelf doet, kun je bij ons een hostingpakket afsluiten.

Het volgende wat je moet beslissen is wat voor soort website je wil bouwen. Zoek je iets eenvoudigs, of ben je van plan iets complexers te bouwen? Misschien bestaat er al een site die hetzelfde doel heeft als de jouwe.

Je moet ook uitzoeken wie je bezoeker is en wat zijn ervaring met technologie is. Als ze niet erg technisch onderlegd zijn, zouden ze dan even gemakkelijk door uw site kunnen navigeren als iemand die vertrouwd is met computers? Is er iets dat verwarrend of ontmoedigend kan werken?

Als je eenmaal weet wat het doel van je website is en wat voor soort bezoeker hij moet aanspreken, is de volgende stap ervaring opdoen met code, met webdesigntalen als HTML (HyperText Markup Language) en CSS (Cascading Style Sheets).

Het vergt veel tijd en enige ervaring om een succesvolle website op te zetten. Mocht je deze klus toch liever uitbesteden, Nano Web kan deze klus overnemen of helpen bij de bouw van je website. Door onze jarenlange ervaring met het maken van websites en het krijgen van bezoekers, weten we wat we doen en gaat alles een stuk makkelijker. Omdat we ook weten dat niet iedereen hetzelfde budget heeft voor een gloednieuwe website, hebben we voor iedere soort website aparte tarieven. Neem voor meer informatie contact met ons op

[vc_single_image image=”9776″]