• 015 – 200 2160

Adviesgesprek inplannen
Werkwijze2020-11-13T23:15:17+01:00

Werkwijze

Efficiënt werken gaat makkelijker in een systeem van fases. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Plan een gratis adviesgesprek

“Onze online aanvragen zijn letterlijk door het dak gegaan sinds Nanoweb een prachtige website en online configurator heeft gebouwd. De investering absoluut dubbel en dwars waard geweest!”

Sander Weerheim

Directeur Sandoors

Ashwin

Online Marketing consultant

Genereer leads en sales met Nano Web

Conversie is waar het om draait

015 – 200 2160

Bezoekers trekken naar
uw nieuwe website

De lancering van uw nieuwe website en/of webshop is geen garantie dat bezoekers uw website of webshop kunnen vinden.

De Google ranking heeft grote invloed op de succes van uw website, zodoende uw onderneming. De positie van uw nieuwe website in de zoekresultaten van Google valt vaak tegen, doordat uw website nog weinig reputatie heeft.

Wij kunnen uw positie verbeteren door te focussen op een aantal factoren. Bij Nano Web realiseren we topposities in de organische zoekresultaten door activiteiten zoals zoekmachineoptimalisatielinkbuilding en content creatie.

Bereik uw doelgroep effectiever door online te adverteren op plekken waar uw klant zich ook bevindt. Door middel van advertentie campagnes via Google Adwords, Facebook, Instagram en Linkedin, bereikt u laagdrempelig en heel specifiek uw doelgroep.

Het uitsturen van nieuwsbrieven is nog steeds één van de meest gebruikte online marketingtools. Heeft u een breed netwerk of een grote klantengroep? Dan kunt u gebruik maken van een nieuwsbrief campagne om uw nieuwe website te promoten bij uw netwerk.

Bekijk alle statistieken

Wij koppelen uw website aan Google Analytics zodat u op elk moment de bezoekersstatistieken kunt inzien. Nu ook via een handige app.

Traffic

Inzicht in prestaties

Presteert uw website naar behoren? Bij Nano Web krijgt u inzicht in belangrijke factoren zoals bouncepercentage, sessieduur en conversie.

Sales Chart

Meer antwoorden nodig? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen.

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?2020-11-22T22:08:58+01:00

Gemiddeld doen wij er drie weken over om een volledige website op te leveren. De oplevertijd kan verschillen door factoren als de grootte van de website of op maat gemaakte functionaliteiten.

Wat gaat een website of webshop bij jullie kosten?2020-11-25T22:39:39+01:00

Wij vinden transparantie heel belangrijk. Een website laat u al maken vanaf €2500,00 ex. btw en een webshop voor €3250,00 ex. btw. Speciale functionaliteiten of andere op maat oplossingen hebben een meerprijs.

Komen er nog andere kosten bij naast de bovengenoemde prijzen?2020-11-22T22:15:32+01:00

De genoemde prijzen voor een website en webshop zijn een eenmalige betaling.

Bij Nano Web heeft u de mogelijkheid om een hostingpakket met domeinnaam af te sluiten. Ook kunt u kiezen voor een onderhoudspakket, zodat wij uw website beheren, updaten en inhoudelijk aanpassen. Beide pakketten zijn optioneel en kosten €15 ex. btw per maand.

Wordt mijn nieuwe website goed vindbaar in Google?2020-11-22T22:20:07+01:00

Al onze projecten worden gebouwd in WordPress en zijn standaard goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Naast technische factoren is de inhoud van uw website belangrijk. Tijdens het bouwen van een website helpen wij u graag met het maken/schrijven van content die goed werkt in Google.

Naast standaard optimalisatie bieden wij ook Google-pakketten aan. Deze pakketten zorgen voor een betere positie in Google. Deze pakketten bestaan uit een aantal activiteiten die wij uitvoeren zoals content creatie op basis van zoekwoorden en linkbuilding. Bekijk hier onze pakketten.

Wat moet ik allemaal regelen voor de bouw van mijn website?2020-11-22T22:30:30+01:00

In principe hoeft u zelf heel weinig te doen. Wij beginnen het project met een ontwerpfase, waarbij we uw wensen en doelen verwerken in een ontwerp. Ook regelen wij de domeinnaamregistratie en webhosting. Gedurende het gehele bouwproces zullen wij een aantal keer bij u aankloppen voor informatie en feedback. Lees hier meer over ons werkwijze.

Kan ik mijn website zelf makkelijk aanpassen?2020-11-22T22:32:39+01:00

Ja, zeker! Onze websites bevatten een beveiligd paneel, waar u zelf de website kunt beheren. U heeft toegang tot alle pagina’s en kunt zo zelf teksten, foto’s en pagina’s wijzigen. Het is een makkelijk systeem en wij leggen het u graag uit.

Oké, ik wil een nieuwe website! Hoe beginnen we?2020-11-22T22:34:03+01:00

Goed om te horen! Neem vandaag contact met ons op en wij plannen meteen een afspraak met u in. Dat kan bij ons op kantoor of telefonisch, wat u het fijnst vindt. Wij leggen u tijdens dit gesprek uit hoe het bouwproces precies in elkaar sterk en maken samen met u een plan.

Tijd voor de volgende stap?

Ashwin

Online Marketing consultant
(+31) 15 – 200 2160
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor een gesprek