Werkwijze

Laat alles aan ons over!

Werkwijze

Alles simpel en snel geregeld via Nano web. Geef je digitale zorgen uit handen en laat ons alles voor u in orde maken. Wij doen ons uiterste best om uw eigen werkwijze te vertalen naar de manier waarop u digitaal zichtbaar bent. Hoe gaat dat dan allemaal in zijn werk? Dat gaan wij u uitleggen. Wij hebben maar een kleine toevoeging van u zelf nodig. Hierbij moet u denken aan uw eigen logo, foto’s en teksten. Heeft u dit niet? Maakt u zich geen zorgen! Ook hier kunnen wij u uiteraard mee helpen.

 • 1. Mogelijkheden bespreken & beginnen

  Allereerst bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Wat wilt u precies? Hoe kunnen wij dit het beste voor u realiseren? Welke functies wilt u graag op uw website hebben en welke liever niet? Wat voor ontwerp zat u aan te denken en wat is naar onze mening passend voor u? Samen komen wij tot een idee voor een website die precies bij uw visie past. Het liefst plannen wij een afspraak in, zodat we even kennis kunnen maken met een kopje koffie. Zo komen de ideeën naar onze ervaring ook het beste over. Als we samen tot een mooi idee kunnen zijn gekomen en u besluit met ons in zee te gaan, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. U levert uw teksten, foto’s en logo aan of wij gaan deze voor u in orde maken. Daarna kan het echte werk beginnen.
 • 2. Uw website ontwerpen

  Het zware werk voor u zit er op! Wij gaan een prachtig ontwerp voor uw website maken. Deze proberen we zo goed mogelijk af te stemmen op uw huisstijl en op de boodschap die u over wilt brengen. Als u nog geen specifieke huisstijl heeft, dan kunnen wij deze voor u ontwerpen! Wij maken dan een passend logo voor u en ontwerpen de rest daaromheen. Voordat we verder gaan met het invullen van uw website, vind er een klein moment van contact tussen u en ons plaats. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat u 100% tevreden bent met het ontwerp.
 • 3. Afbouwen en invullen

  Als u tevreden bent met uw ontwerp, dan kunnen we een stapje verder in ons avontuur. Wij gaan de website afmaken voor u. Uw teksten worden toegevoegd aan de website. De foto’s worden in de website geplaatst en aanvullende functies worden voor u in orde gemaakt.
 • 4. Van controle, naar een tevreden klant

  Als uw website af is, gaan we deze grondig voor u controleren. Wij willen er zeker van zijn dat alles naar behoren voor u werkt. Na onze controle, bent u zelf aan de beurt. U krijgt voor het eerst toegang tot uw eigen website! U controleert of alles naar wens is. Is dit niet het geval? Moet er iets toch net anders? Dan gaan we dit direct voor u in orde maken! Zo komen we uiteindelijk uit bij datgene waar het uiteindelijk allemaal om draait: Een mooie website en een tevreden klant.
 • 5. Tijd om online te gaan

  Na stap 4 zijn we allebei tevreden met uw website. Dan is het dus tijd om uw nieuwe website online te plaatsen. Na het in orde maken van uw hosting en e-mailadressen, is het tijd om zelf uw eerste stapjes te gaan zetten. Wij laten u kennis maken met ons Content Management System (CMS). Hierin kunt u zelf aanpassingen maken aan uw website. Wij leggen u uit hoe het werkt en hoe u zelf nieuwe pagina’s, tekst en foto’s aan uw website toe kunt voegen. Maakt u zich echter geen zorgen. Wij begrijpen dat het allemaal niet makkelijk is. Daarom staan wij tijdens deze eerste stapjes klaar om u op te vangen als het fout gaat!
 • Website is online! Wat nu?

  Wanneer uw website online is, zijn wij achter de schermen nog bij u. Gaat er iets toch niet zoals u dat wilt of heeft u vlak na oplevering toch nog punten waar u tegen aan loopt? Dan lossen wij dat graag voor u op. Wanneer u voor ons onderhoud & service pakket kiest, helpen wij u om uw website goed draaiende te houden en lossen wij de meeste problemen kosteloos voor u op! Ook kunnen wij er met aanvullende diensten voor zorgen dat u nog meer uit uw website haalt. Met ons SEO pakket kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat u zo goed mogelijk gevonden wordt!
Offerte aanvragen
WhatsApp Neem contact met ons op