Skip to main content

Wij gaan voor resultaat.
Met een website op maat

Een reclame / marketing campagne bestaat niet alleen uit online marketing, maar daar behoort het verspreiden van drukwerk ook bij. Met spandoeken, banners, reclameborden, flyers of brochures kun jij razendsnel de aandacht trekken en de ontvanger aansporen tot actie. Bij Nano Web kun je terecht voor design en productie van drukwerk in allerlei soorten vormen en maten.

Wij zijn breed inzetbaar op design gebied door onze ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign

Waarom drukwerk verspreiden en wat is het doel? Samen met jou formuleren we een werkende concept.

Bij Nano Web geniet je van de scherpste tarieven desondanks hoogwaardige kwaliteit en toegewijde service.

[vc_single_image image=”6318″ img_size=”500×500″]

Niet alleen inzetbaar voor online marketing, maar ook je gehele drukwerk behoefte. Wij begrijpen dat een onderneming meer nodig heeft dan alleen een website. Samen met onze designers realiseren wij dagelijks allerlei drukwerk projecten.

Wij kunnen uw complete huisstijl creƫren, of gewoon een simpele visitekaartje, flyer, brochure en meer. Geen project is te groot (of klein).

[ld_spacer el_class=”hide-desktop”][ld_fancy_heading tag=”h2″]Visitekaartjes[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” fs=”text_small:18px” lh=”text_small:1.44em”]Elke ondernemer heeft een visitekaartje nodig. Het is onmisbaar bij een kennismaking en is vaak het begin van een samenwerking. De impressie van het kaartje moet daarom goed zijn. Bij Nano Web kun je terecht voor professionele visitekaartjes die passen bij je bedrijf.

Wij maken kaartjes van allerlei materialen met verschillende soorten bewerkingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.[/ld_fancy_heading][ld_spacer][ld_button style=”btn-solid” title=”Visitekaartjes laten maken” transformation=”text-uppercase” shape=”round” border=”border-none” hover_txt_effect=”btn-hover-txt-liquid-y” hover_bg_effect=”btn-hover-bg-liquid” hover_bg_color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”text_small:14px”]

[ld_spacer el_class=”hide-desktop”][ld_fancy_heading tag=”h2″]Flyers[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” fs=”text_small:18px” lh=”text_small:1.44em”]Het verspreiden van flyers is naast online marketing nog steeds een krachtige promotiemiddel om mensen en bedrijven te bereiken. Een flyercampagne is razendsnel op te zetten en daarmee kun je een in korte tijd al resultaten bereiken.

Om het meeste uit je flyercampagne te halen zijn een aantal punten van groot belang. Het doel is om doormiddel van een duidelijke boodschap mensen nieuwsgierig te maken. Het is daarom verstandig om een professionele flyer te ontwikkelen die past bij je boodschap en de juiste indruk achterlaat. Bij Nano web gaan onze designers graag voor je aan de slag om de campagne tot slagen te brengen. Wij denken samen met jou na over het ontwerp en de inhoud.[/ld_fancy_heading][ld_spacer][ld_button style=”btn-solid” title=”Flyers laten maken” transformation=”text-uppercase” shape=”round” border=”border-none” hover_txt_effect=”btn-hover-txt-liquid-y” hover_bg_effect=”btn-hover-bg-liquid” hover_bg_color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”text_small:14px” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nanoweb.nl%2Faanvraag-doen%2F|title:Aanvraag%20doen||”]

[ld_fancy_heading tag=”h2″ alignment=”text-center” enable_bg=”yes” color=”rgb(255, 255, 255)” fh_bg=”rgb(26, 26, 26)” padding=”right_small:20px|left_small:20px”]Flyers, visitekaartjes en meer laten drukken?[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h3″ alignment=”text-center” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” fw=”text_small:400″]Professioneel en scherp geprijsd![/ld_fancy_heading][ld_spacer][ld_button style=”btn-solid” title=”Offerte aanvragen” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nanoweb.nl%2Faanvraag-doen%2F|title:Aanvraag%20doen||” color=”rgb(255, 255, 255)” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” text_color=”rgb(0, 0, 0)” htext_color=”rgb(0, 0, 0)”]