Skip links
Website laten maken

Een website die wat oplevert

Een website of webshop is voor iedere onderneming onmisbaar in dit digitale tijdperk. Het is de belangrijkste tool om nieuwe klanten te werven, naamsbekendheid op te bouwen of om geïnteresseerden met informatie te voorzien. Een website staat centraal in de online aanwezigheid van je onderneming en is de basis van je online marketing.

⸺ Bekijk portfolio

Website laten maken bij Nano Web

Je website is hét online visitekaartje van je bedrijf. Die indruk willen we niet verpesten, toch? Bij Nano Web begrijpen we hoe een goede website in elkaar zit. Wij hebben honderden ondernemers aan een website geholpen in ons vierjarig bestaan. We streven naar perfectie in onze projecten en gaan altijd voor het beste resultaat. Ons drijfveer is het succes van onze klanten dat wordt verkregen door producten die wij geleverd hebben.

Verschillende types website die wij bouwen

1

Type 1

Simpele website

Een statische website met een aantal pagina’s die bestaan uit teksten en foto’s. Perfect voor ondernemingen die alleen een informatieve website nodig hebben.

Simpele website laten maken

2

Type 2

Website met functies

Een dynamische website met functionaliteiten gericht op het werven van klanten. Een contactformulier, configurator en meer zijn voorbeelden van de mogelijkheden.

Website met functies laten maken

3

Type 3

Website met betaling / platform

Een website die voor je werkt? Laat een webshop of een platform bouwen, waarmee je online producten / diensten kan verkopen. Volledig op maat gemaakt.

Webshop of platform laten maken

Een website van Nano Web

Volledig op maat gemaakt. Dat begint met een ontwerp waarin al jouw ideeën worden vastgelegd. Dit ontwerp ontwikkelen we tot een volwaardige website met alle benodigde functionaliteiten.

Onbeperkt aantal correctierondes. Wij zijn uniek hierin, omdat we snappen hoe lastig het kan zijn om het eindresultaat in te beelden. Wij gaan door totdat jij helemaal tevreden bent met je website.

Responsive website — op alle apparaten een goedwerkende website die zich aanpast aan beeldschermgroottes. Hierdoor zien jouw bezoekers altijd een goedwerkende website.

Beheer je website waar en wanneer je wilt. — geen technische vaardigheden nodig — met dank aan een ingebouwde dashboard is het altijd mogelijk om pagina’s, teksten en foto’s aan te passen. Zo heb je altijd de controle over jouw website.

Bekijk alle statistieken en ervaar groei. Met Google Analytics koppeling hou jij real time bezoekers in de gaten via de website of de gratis Google Analytics app.

Scoor zo goed mogelijk in de zoekresultaten van Google met ingebouwde tools voor SEO. Zie hoe je website scoort in Google en wat er verbetert kan worden voor een hogere Google positie.

Offerte aanvragen

Bij Nano Web kunnen we jouw idee omzetten tot een professionele website. We bekijken samen wat het doel is van de website, welke strategie we gaan hanteren en welke lay-out het beste past bij jouw bedrijf en doelgroep. Wanneer je een website wilt laten maken dan helpen wij je daar graag bij. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees dan verder of bel / mail ons vandaag nog.

Een professionele website van Nano Web bestaat uit een aantal elementen. De basis is een goedwerkend ontwerp, waarbij er rekening gehouden worden met het gebruiksgemak. De website is responsive en werkt daarom goed op alle apparaten (desktop, tablet en mobiel). Met behulp van handige tools zorgen we ervoor dat je website goed vindbaar is.

Een contactformulier, slider, configurator op je website? You name it, we build it. Wij kunnen (bijna) alles voor je programmeren, waardoor je meer haalt uit je website. Vraag naar de mogelijkheden!

Een goedkope, professionele website laten maken is niet alles wat we doen. Bij Nano Web staan we voor service en klanttevredenheid. We snappen dat een website en online marketing soms lastig te begrijpen is, wij leggen je alles haarfijn uit. Voor en na het bouwen van je website.

Bij ons staat de klant écht centraal. We begeleiden je door het gehele proces en helpen je na oplevering. We hopen dat je het maximale eruit haalt en een idee krijgt wat de potentie online is. Je laat dus niet alleen een website maken, je krijgt ook een toegewijde online partner erbij.

Misschien optimistisch, maar wij gaan echt voor 100% tevredenheid. Zo helpen wij niet alleen jou met het beste product, maar hebben wij een Nano Web ambassadeur erbij!

Ben je benieuwd wat het allemaal gaat kosten of hoe het proces eruit ziet? Neem dan vandaag nog contact op. Alles is vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Wij gaan pas echt beginnen, als jij ja zegt!

Wil je inspiratie op doen door website voorbeelden te bekijken? Ga naar onze portfolio pagina en bekijk een aantal website voorbeelden die wij recent hebben opgeleverd.

De prijs voor een website laten maken wordt bepaald door de complexiteit van de website. Een simpele website is een stuk goedkoper dan een website met allerlei functionaliteiten erop, zoals een winkelwagensysteem, configurator etc. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte!

Professionele website laten maken

Compleet en scherp geprijsd!

Offerte aanvragen