Skip links
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hoger in Google

De positie van je website in de Google zoekresultaten heeft grote invloed op het aantal unieke, nieuwe bezoekers. Hoe meer bezoekers je website organisch aantrekt, hoe meer succes je behaalt met je website.

⸺ Gratis offerte aanvragen

Word beter gevonden in Google

De positie van je website in de zoekresultaten van Google kan worden verbeterd door te focussen op een aantal factoren. Bij Nano Web realiseren we topposities in Google door werkzaamheden zoals technische optimalisatie, content creatie en linkbuilding.

Bij de uitvoering van een SEO campagne werken wij doelgericht en planmatig om je website vindbaar te maken bij relevante zoekwoorden. Zoekmachineoptimalisatie is een proces. Periodiek kijken wij kritisch naar de voortgang, analyseren wij de resultaten en sturen wij de campagne daar weer op bij.

Een SEO campagne

Nulmeting

We starten met een nulmeting om te zien hoe je website nu scoort.

Concurrentieanalyse

Hoe scoor je t.o.v. je concurrenten en hoe komt jouw website bovenaan?

Zoekwoordenonderzoek

We maken alle relevante zoekwoorden inzichtelijk die we gaan implementeren.

Website verbeteren

We verbeteren je website zodat deze een 100% score krijgt van Google.

Content schrijven

Voor alle relevante zoekwoorden maken we pagina’s die opgenomen worden.

Analyseren

We meten onze resultaten en verbeteren de campagne waar nodig.

Hoe zit het proces in elkaar?

We beginnen met een nulmeting, waarbij er gekeken wordt naar de huidige postie van jouw website in de Google ranking ten opzichte van concurrenten bij relevante zoekwoorden. Vervolgens doen we een onderzoek naar de technische gesteldheid van je website: pagina snelheid, overbodige code, navigatiestructuur en meer. Na deze nulmeting bekijken we de belangrijkste onderdeel van SEO, namelijk content. Content staat voor teksten, foto’s en meta-beschrijvingen.

Met al deze data hebben we nu inzichtelijk wat het probleem is, of waar er kansen liggen. Al deze informatie gieten we in een plan die jij gepresenteerd krijgt.

Gratis offerte aanvragen

Kosten SEO campagne

Je kunt bij Nano Web kiezen uit twee SEO producten: een éénmalig pakket, of een SEO abonnement. Het verschil tussen deze twee producten wordt hieronder uitgelegd.

Gratis offerte aanvragen

Met een SEO pakket verrichten wij binnen een korte periode alle SEO werkzaamheden. We doen een nulmeting, zoekwoordenonderzoek, optimaliseren de website en schrijven voor 10 relevante zoekwoorden landingspagina’s.

Bij een SEO campagne staat content (teksten en pagina’s) centraal. Met het SEO abonnement voeren wij alle werkzaamheden uit die in het eenmalige pakket worden toegelicht en maken we 5 pagina’s per maand met relevante zoekwoorden.

Hoger komen in Google?

Resultaatgericht en scherp geprijsd!

Offerte aanvragen