Skip to main content

Wij gaan voor resultaat.
Met een website op maat

Bereik je doelgroep effectiever door online te adverteren op plekken waar jouw klant zich ook bevindt. Meest gebruikte kanalen voor online advertenties zijn Google (Adwords & Display), Facebook & Instagram, LinkedIn.

Zijn er meer bezoekers nodig om je gewenste bedrijfsresultaten te boeken? Online adverteren is een uitstekend middel voor het behalen van meer verkeer en conversie. Bij online adverteren gaat de prioriteit uit naar het bereiken van jouw doelgroep op het juiste moment en via het juiste kanaal

We doen een vooronderzoek naar je doelgroep en de plekken waar zij zich bevinden. Samen bepalen we de doelstellingen en stellen we een budget in. We maken de advertenties, kiezen de kanalen en plaatsen deze online.

Online adverteren is de meest effectieve manier om klanten te bereiken in dit tijdperk van internet.

In tegenstelling tot andere reclame opties kun je bij een online advertentiecampagne nauwlettend de effectiviteit meten en budgetten instellen.Een campagne met elk budget

Een online advertentiecampagne kan al worden gestart met €1,- per dag. De toegankelijk is hiermee voor iedere bedrijf mogelijk.

Op korte termijn mogelijkEen online advertentiecampagne kan redelijk snel worden opgezet. Heb je een speciale actie, of een rustige periode? Zet dat een advertentiecampagne in!

Door een strategie en doel te formuleren maken we inzichtelijk wat we willen bereiken en binnen welke kaders.

We kiezen de kanalen uit waar we gaan adverteren en maken advertentie concepten met afbeeldingen en teksten.

Nadat de advertenties zijn gemaakt plaatsen we deze online via de advertentie kanalen van Google, Facebook, of LinkedIn.

Na het online plaatsen meten we de resultaten van de campagne. We passen de advertenties aan waar nodig.