Skip links
Een greep uit onze portfolio

Portfolio

We vertellen je graag wat we precies doen, maar we laten je het veel liever zien. Bekijk een aantal projecten uit onze portfolio hieronder.

Geïnspireerd geraakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

⸺ Offerte aanvragen

Portfolio

Royal Spijkenisse

Bekijk website

Delftse Tweewielerwereld

Bekijk webshop

Een dagje Tesla

Bekijk website

De Stadstimmerman

Bekijk website

Open monumentendag Delft

Bekijk website

Sandoors

Bekijk website

Brabantoor

Bekijk website

Partera Zoetermeer

Bekijk website

Lab2

Bekijk webshop

Oem Tuning

Bekijk webshop

Leuks Doen

Bekijk platform

Kalders Bloemen

Bekijk webshop

Petrom Group

Bekijk website

Orka Home

Bekijk website

Laconic

Bekijk webshop

Mivendo

Bekijk website

M&D Real Estate

Bekijk website

Sauna Privada

Bekijk website

Deze websites zijn ontwikkeld in overeenstemming met de klant over lay-out en structuur. Deze gemaakte websites kun je als voorbeeld gebruiken als je nog geen inspiratie hebt opgedaan voor het ontwerp van je eigen website. Kijk verder dan plaatjes en kleuren, maar voornamelijk naar indelingen, contactpunten en gebruiksgemak.

Ben je op zoek naar wat een passende ontwerp voor jouw website? Hou dan rekening met een aantal factoren. Kies / maak een ontwerp die het beste past bij jouw doelgroep. Maak een structuur die makkelijk te begrijpen is en ga voor een ontwerp die de bezoeker stimuleert om contact op te nemen of een aankoop te doen.

Uiteindelijk wil je een uniek ontwerp die jouw bedrijf zo goed mogelijk vertegenwoordigd. Het kan lastig zijn om vanaf nul dit helemaal zelf te verzinnen. Het is dus handig om inspiratie op te doen bij andere website hoe sommige delen van de website zijn opgebouwd, zoals het hoofdmenu, content, sliders, footers en meer.

Een goedkope, professionele website laten maken is niet alles wat we doen. Bij Nano Web staan we voor service en klanttevredenheid. We snappen dat een website en online marketing soms lastig te begrijpen is, wij leggen je alles haarfijn uit. Voor en na het bouwen van je website.

Bij ons staat de klant écht centraal. We begeleiden je door het gehele proces en helpen je na oplevering. We hopen dat je het maximale eruit haalt en een idee krijgt wat de potentie online is. Je laat dus niet alleen een website maken, je krijgt ook een toegewijde online partner erbij.

Misschien optimistisch, maar wij gaan echt voor 100% tevredenheid. Zo helpen wij niet alleen jou met het beste product, maar hebben wij een Nano Web ambassadeur erbij!

Ben je benieuwd wat het allemaal gaat kosten of hoe het proces eruit ziet? Neem dan vandaag nog contact op. Alles is vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Wij gaan pas echt beginnen, als jij ja zegt!

Professionele website laten maken

Compleet en scherp geprijsd!

Offerte aanvragen