Skip to main content

Wanneer mensen besluiten om hun website te maken, hebben ze veel opties om uit te kiezen. De eerste vraag die altijd komt is waar host ik mijn website? Hosting of webhosting is het proces van het opslaan van een website op een server aangesloten op het internet, zodat het kan worden bekeken door anderen. Als je denkt over het maken van je eigen website, moet je beslissen of je je eigen hosting wilt doen of niet. Om je website snel en soepel te laten lopen raden wij aan bij ons een webhosting voor je website af te sluiten. We reserveren hiervoor een gedeelte van onze server voor jouw website. Niet alleen kunnen we de website op onze server beheren, ook krijg je van ons een zakelijke mailbox beschikbaar.

Een snelle website is van groot belang, de kans dat bezoekers op de website blijven is nu eenmaal een stuk groter als de website snel in gebruik is. Omdat wij bij Nano Web zorgen dat onze server altijd up-to-date is, kunnen wij deze service dan ook gegarandeerd aan je leveren en zorgen dat je website snel en soepel werkt. Daarbij komt ook dat wij snelle service kunnen leveren als er problemen zijn met je website en wordt je website beschermd tegen eventuele cyberaanvallen of spambots.

Nano Web zorgt ervoor dat uw websitebestanden worden opgeslagen op een veilige locatie en 24/7 toegankelijk zijn voor iedereen met een internetverbinding waar ook ter wereld. Het gebruik van een goede webhosting is immers een van de belangrijkste aspecten van het hebben van een succesvolle website.

[vc_single_image image=”9790″]