Skip to main content

Wij gaan voor resultaat.
Met een website op maat

Het aantal aankopen in webshops groeit elk jaar procentueel met dubbele cijfers. De transitie van fysieke winkels naar online webwinkels is nog steeds in volle gang. Dat is niet heel gek, aangezien het gemak van online winkelen als vele male groter wordt ervaren dan bij een fysieke winkel. Lees meer over de mogelijkheden van een webshop.

Volledig geautomatiseerd

Winkelwagensysteem

Online betalen (iDeal)

Automatische mailing

Zeer goed beveiligd

Zelf producten aanpassen

Het hebben van een webshop loont. De omzet van pure webwinkels in Nederland was in het tweede kwartaal van 2020 45% hoger dan in 2019. Bij de Nederlandse winkels die via het internet én fysiek verkopen (multi-channelers) groeide de omzet in deze periode zelfs met 68%.

Bij Nano Web werken we dagelijks aan het bouwen of optimaliseren van webshops. Onze samenwerking met vele online retailers houdt ons op de hoogte van de laatste trends. Er is namelijk een verschil tussen een webshop, en een goedlopen webshop hebben. Een succesvolle webshop begint al bij de basis, de structuur en het ontwerp. Wij bouwen de webshop daarna verder en proberen gebruikersgemak zo hoog mogelijk te houden en de webshop goed vindbaar in Google te maken, door goed gebruik te maken van content zoals product omschrijvingen en meer.

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een webshop? Of wil je meer informatie ontvangen over het proces, of de functionaliteiten? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op en laat je adviseren.

Volledig geautomatiseerd

Een webshop is volledig, geautomatiseerde verkoopkanaal die 24/7 aan staat. Je hebt hierdoor meer tijd over me je te focussen op andere belangrijke zaken.

Inbegrepen voorraadsysteem. Als je met een voorraad werkt is het voorraadsysteem een handige tool om in te schakelen. Is het product uitverkocht, dan is het niet meer mogelijk om te bestellen.

Product en verzendopties. Je kunt oneindig veel product en verzendopties in te stellen, zodat je altijd het juiste product verkoopt, tegen de juiste prijs.

Betaalsysteem. Verkoop met iDeal, Creditcard, Klarna en meer. Betaling gaat via een beveiligde omgeving en is dagelijks uitkeerbaar. Volg alle betalingen via een handige app.

Automatische mailingsysteem. Nadat een product is aangeschaft, ontvangt de klant een bevestigingsmail van aankoop (met factuur mogelijk). Als beheerder ontvang jij een e-mail met aankoopgegevens, zodat je meteen de bestelling kunt verwerken.

[ld_spacer el_class=”hide-desktop”][ld_fancy_heading tag=”h2″]Start vandaag nog met verkopen[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”p” use_custom_fonts_title=”true” fs=”text_small:18px” lh=”text_small:1.44em”]Laat je adviseren door een van onze specialisten. We beginnen met een, geheel vrijblijvend, eerste gesprek waarbij alle ideeën op tafel leggen. Dit gesprek is dan ook meer een brainstormsessie waar we kijken naar de mogelijkheden voor een webshop. Je ontvangt gratis ons advies en hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een webshop.[/ld_fancy_heading][ld_spacer][ld_button style=”btn-solid” title=”Gratis offerte aanvragen” transformation=”text-uppercase” shape=”round” border=”border-none” hover_txt_effect=”btn-hover-txt-liquid-y” hover_bg_effect=”btn-hover-bg-liquid” hover_bg_color=”rgb(0, 0, 0)” fs=”text_small:14px”]

[vc_accordion size=”xs” borders=”accordion-body-bordered” show_icon=”yes” expander_position=”accordion-expander-left” use_custom_fonts_title=”true” border_color=”rgb(215, 215, 215)”][vc_accordion_tab title=”Webshop laten maken” tab_id=”lqd-1643991322715-36f43adb-e080c18b-a792″]

Bij Nano Web kunnen we jouw idee omzetten tot een professionele webshop. We bekijken samen wat het doel is van de webshop, welke strategie we gaan hanteren en welke lay-out het beste past bij jouw bedrijf en doelgroep. Wanneer je een webshop wilt laten maken dan helpen wij je daar graag bij. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees dan verder of bel / mail ons vandaag nog.

Een professionele website van Nano Web bestaat uit een aantal elementen. De basis is een goedwerkend ontwerp, waarbij er rekening gehouden worden met het gebruiksgemak. De website is responsive en werkt daarom goed op alle apparaten (desktop, tablet en mobiel). Met behulp van handige tools zorgen we ervoor dat je website goed vindbaar is.

Een contactformulier, slider, configurator op je website? You name it, we build it. Wij kunnen (bijna) alles voor je programmeren, waardoor je meer haalt uit je website. Vraag naar de mogelijkheden!

Een goedkope, professionele website laten maken is niet alles wat we doen. Bij Nano Web staan we voor service en klanttevredenheid. We snappen dat een website en online marketing soms lastig te begrijpen is, wij leggen je alles haarfijn uit. Voor en na het bouwen van je website.

Bij ons staat de klant écht centraal. We begeleiden je door het gehele proces en helpen je na oplevering. We hopen dat je het maximale eruit haalt en een idee krijgt wat de potentie online is. Je laat dus niet alleen een website maken, je krijgt ook een toegewijde online partner erbij.

Misschien optimistisch, maar wij gaan echt voor 100% tevredenheid. Zo helpen wij niet alleen jou met het beste product, maar hebben wij een Nano Web ambassadeur erbij!

Ben je benieuwd wat het allemaal gaat kosten of hoe het proces eruit ziet? Neem dan vandaag nog contact op. Alles is vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Wij gaan pas echt beginnen, als jij ja zegt!

[ld_fancy_heading tag=”h2″ alignment=”text-center” enable_bg=”yes” color=”rgb(255, 255, 255)” fh_bg=”rgb(26, 26, 26)” padding=”right_small:20px|left_small:20px”]Professionele website laten maken[/ld_fancy_heading][ld_fancy_heading tag=”h3″ alignment=”text-center” use_custom_fonts_title=”true” color=”rgb(255, 255, 255)” fw=”text_small:400″]Compleet en scherp geprijsd![/ld_fancy_heading][ld_spacer][ld_button style=”btn-solid” title=”Offerte aanvragen” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nanoweb.nl%2Faanvraag-doen%2F|title:Aanvraag%20doen||” color=”rgb(255, 255, 255)” hover_color=”rgb(255, 255, 255)” text_color=”rgb(0, 0, 0)” htext_color=”rgb(0, 0, 0)”]